Hirdetés

aukcio.lap.hu / Magyar internetes aukciók

Magyar internetes aukciók

Szervezzen meg minden munkát hatékony!

Online árajánlatkérő rendszer, aminek a segítségével könnyedén kérhetsz árajánlatot több kivitelezőtől, beszállítótól. Az árajánlatok nyilvánosak, ezzel az ajánlatadókat arra sarkalva, hogy a lehető legjobb ajánlatot tegyék. Az ajánlatkérő az oldal segítségével pénzt és időt spórolva találhatja meg a számára megfelelő kivitelezőt, beszállítót.

Alkupiac. Az Alkupiacon nem kell fizetni sem az alkukért, sem pedig külön-külön a termékek listázásért. Egyedül az eladónak kell előfizetnie a szolgáltatásra, ami egy egyszeri összeg és az eladó által választott időtartamra szól. Nálunk nincs sem jutalék az eladott termékek után, sem pedig mennyiségi korlátozás! Az eladó, miután előfizetett, bármennyi terméket feltehet eladásra az Alkupiac.hu-ra.

Szeretettel köszöntjük Önt abból az alkalomból, hogy felkereste galériánkat! Reméljük, hogy a bemutatott műalkotások elnyerik tetszését és ezáltal kellemes élményekkel gazdagodik ittléte alatt! A Galéria menüpontban lehetősége nyílik a kiállított képek megtekintésére és kívánsága szerint, megvásárlására.

Magyarország első online aukciós piactere, ahol az eladások után kifizetett jutalékokból Te zsebedbe is kerül

Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse. A Vatera.hu-n keresztül lehetőség van szinte bármely termék adására vagy vételére, kényelmesen akár otthonról, az interneten keresztül. A „vaterázó” felhasználók egyaránt lehetnek termékek eladói és vevői is.

Online gépjármű aukció Lecseréli céges autóit? Eladná használt autóját? Bízza ránk gépjárművei eladását! Szolgáltatásunk átlátható, gyors, pontos! www.auto-licit.hu Magyarország egyik legnagyobb online autó aukciós oldala. Állapotfelmérés, értékbecslés, online aukció több, mint 1900 autókereskedés bevonásával.

A hazai műtárgypiac egyik legismertebb szereplője, a Belvedere Galéria - cáfolandó a híresztelést, miszerint a tulajdonos Forró Tamás megszünteti vállalkozását

Az árverés értesítővel a magyarországi forrásokról leszűrve, személyre szabva értesülhetnek a felhasználók emailben a legfrissebb árverésekről. járműről, ingatlanról, ingóságokról egyaránt. Könnyen kezelhető, online felületen böngészhető adatok az árverésekről. A keresések a felhasználók által beállított profilok alapján futnak, korlátlan számú keresőprofil beállítására van lehetőség.

Csere és aukció egy helyen

Az eHarex magyar gyökerekkel rendelkező, nemzetközi aukciós oldal, amely hamarosan 21 nyelven lesz elérhető. Különlegessége az, hogy az értékesítésekből származó jutalék felét visszaosztja a tagjai között, így azok akár passzív jövedelemre is szert tehetnek. Az eHarex aukciós oldalra vásárlóként ingyenes a regisztráció. A részletekért keresse fel aukciós, vagy információs weboldalunkat!

Az ermeakcio.hu egy egyedi élő online aukciós weboldal. A Procopius Kft. hagyományos szaküzleti készpénzes átvétele és bizományosi értékesítése mellett élő webaukciós szolgáltatást biztosít az érmetulajdonosoknak. Az aukciós eladás kockázatmentes, a jutalék mellett és az el nem kelt darabok miatt nem terheli plusz költség az érme tulajdonost.

Fuvarozzon bármit, bárhova, három egyszerű lépésben!

Licitáljon és üdüljön olcsóbban!

www.ittveddmegpiac.hu - Aukciós piactér

Minden olyan termék licitoldala, ami a gyerekneveléshez kell

Licit.hu. Nálunk nincs termék feltöltési díj, listázási díj, üzletkötési jutalék, az eladás és a vásárlás is teljesen ingyenes.

Te vagy a nyerő! Bőröndöket elő!

Licitáljon nálunk az oldalunkon

Teljesen ingyenes, online licit, aukció, cserebere!

Végeztesse el a munkát akár 30%-al olcsóbban!

A TeszVesz egy online aukciós szolgáltatás, amely Közép-Európa több országában is működik. A honlap segítségével a felhasználók könnyen vásárolhatnak és értékesíthetnek különböző termékeket. A szolgáltatás 1999-ben indult Lengyelországban, Allegro néven. A honlap magasan a legnépszerűbb aukciós weboldal, közel 10 millió regisztrált felhasználóval. 2003 októberében Csehországban is elindult

Online-árverés.Válogasson a 25 kategória számtalan félárú terméke között, tegyen meg egy titkos licitet, és vigye el Ön a kiszemelt terméket vagy szolgáltatást a legjobb áron 2010-ben is!

A Vatera.hu ügyfelei lehetnek mind magánszemélyek, mind gazdasági társaságok. A gazdasági társaságok, vállalkozások esetében az elfekvő árukészlet gyors és hatékony kiárusítása, egy költséghatékony oldalunkon percek alatt elindítható költséghatékony webshop üzemeltetése a legjellemzőbb cél.

Köszöntjük a Web Quality InterNet Stúdió bemutató oldalain! A cég elsődleges tevékenységi köre internetes alkalmazások tervezése, kivitelezése, és üzemeltetése. Honlapunk célja az említett tevékenységi kör kifejtése, részletes bemutatása érdeklődők, illetve későbbi ügyfeleink számára.

Versenyeztesd meg a beszállítóidat

Böngésszen a több tízezer új és használt termék közt, tegye meg ajánlatát, licitáljon, vásároljon biztonságosan, vagy hirdesse meg feleslegessé vált termékeit, webáruháza árukészletét teljesen ingyen a Yayo piactér oldalán. Állandó ügyfélszolgálat, gyors és kényelmes kereskedelem várja a látogatókat.

Ingyenes, de színvonalas cserebere és aukciós portál!

Az Üzlet.lap.hu-n található linkek, olyan oldalakra mutatnak, amelyek hazai vállalkozások, vállalkozók, cégek számára a leglényegesebb információkat szolgáltatják az üzleti életről. Mivel a témakörnek rengeteg részterülete van, itt csak a legfontosabb webhelyeket soroljuk fel, a részletesebb információkért keresse fel a releváns lap.hu oldalakat.

Meghatározás:

Magyar aukciók az interneten. Virtuális piactér, kereskedők online információs és aukciós portálja, online aukciós piactér, utazás licitek, net aukciók.

Magyar aukciók az interneten. Virtuális piactér, kereskedők online információs és aukciós portálja, online aukciós piactér, utazás licitek, net aukciók.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar internetes aukciók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés